• 926

  Medicover Constanța
  0 recenzii

 • Situata in zona Trocadero, Medicover Constanta este singura clinica privata din judet ce ofera consultatii in diabet si nutritie pediatrica (Conf. Univ. Dr. Cristina Mihai – medic primar Diabet-Nutritie Pediatrica).

  Cu peste 20 de specialitati medicale, iti punem la dispozitie o echipa medicala si aparatura performanta pentru diagnosticarea infertilitatii si urmarirea sarcinii, diagnosticarea si monitorizarea bolilor de inima, diabet-nutritie pediatrica, hematologie si oncologie pediatrica, servicii imagistica precum si recuperare medicala – fizioterapie.

  Clinica Medicover Constanta efectueaza vaccinari internationale cu acreditarea OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) prin Ministerului Sanatatii nr. 8007 din 21.09.2009 pentru Cabinet de vaccinari internationale si medicina de calatorie.

  Se elibereaza Certificat de vaccinari internationale in care se trece seria vaccinului si data efectuarii acestuia, parafa medicului si stampila centrului de vaccinari cu acreditarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Vaccinurile sunt pastrate in conditii speciale de umiditate si temperatura, in frigidere, cu monitorizarea non-stop a temperaturii prin registratoare, conform normelor ISO si igienico-sanitare in vigoare.

  Efectuam vaccinari la bordul navelor pentru grupuri mai mari de persoane, cu intreg personalul medical necesar (medic si asistenta). Toate vaccinarile se efectueaza conform legii in prezenta unui medic de specialitate si doar in urma consultatiei si la recomandarea acestuia.

  Vaccinari internationale: febra galbena, febra tifoida, meningita meningococica, hepatita A, hepatita B, rubeola, oreion, rujeola, varicela, difterie, tetanos, infectii cu Haemophilus influenzae, poliomelita, gripa, pneumonii.

  Nu se percepe taxa pentru Certificatul de vaccinari internationale.

  Programeaza-te pentru o consultatie la 0241 661 602 in Clinica Medicover din Str. Alexandru Lapusneanu nr. 70, Constanta.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 926 Creează un Cont Business
  pentru Medicover Constanța
  Arrow-right