• 917

  Hyperclinica MedLife Constanța
  0 recenzii

 • Noua unitate MedLife aduce la Constanta echipamente medicale de top (precum RMN 3 Tesla) si un Centru de Excelenta in Dermatologie Estetica – DermaLife, care ofera servicii integrate pentru problemele pielii.

  Hyperclinica MedLife include 26 de cabinete medicale, oferindu-le pacientilor consultatii si investigatii complete pentru 22 de specialitati medicale, analize de laborator si posibilitatea de a-si achizitiona medicamentele din propria farmacie, toate in acelasi loc.

  De asemenea, unitatea dispune de un departament de imagistica dotat cu RMN 3T. Astfel, MedLife Constanta pune la dispozitia pacientilor cel mai performant echipament pentru diagnostic clinic disponibil la ora actuala in judetul Constanta.
  Centrul DermaLife reuneste toata gama de servicii de dermatologie, de la investigatii specifice bolilor de piele, pana la diagnostic si tratament de ultima generatie.

  Centrul beneficiaza de cea mai moderna aparatura medicala in domeniu, un bloc operator complet echipat, care include stationar pentru recuperare postoperatorie si medici cu expertiza certificata.

  In perioada iunie-septembrie 2015 in cadrul MedLife Constanta specialitatea pediatrie este disponibila chiar si in weekend, sambata si duminica in intervalul orar 8:00 - 22:00

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 917 Creează un Cont Business
  pentru Hyperclinica MedLife Constanța
  Arrow-right