• 368

  Tomis Garden Aparthotel
  0 recenzii

 • Confortul unei case e posibil si in vacanta la un buget accesibil.
  Avand Marea Neagra de o parte si lacul Siutghiol de cealalta, Tomis Garden Apart-Hotel se bucura de pozitionarea centrala fata de marile atractii ale statiunii Mamaia, zona Cazino, telegondola, beach-cluburi, aleea de promenada unde au loc cele mai importante evenimente de divertisment in perioada sezonului estival, dar si de un acces facil la sosea si la mijloacele de transport in comun.

  Inaugurat in 2015, fiind deschis permanent si avand dotari de ultima ora, Tomis Garden Apart-Hotel este alegerea ideala pentru un sejur sau chiar o vacanta prelungita la malul Marii Negre in statiunea Mamaia sau pentru oamenii de afaceri pe care munca ii aduce in zona Constantei.

  Apart-Hotelul Tomis Garden, clasificat la 4 stele, dispune de 20 de apartamente cu 2 camere si 9 apartamente cu 3 camere, un bistrou, o terasa in sezonul cald, o gradina pentru relaxare si loc de joaca in aer liber. Fiecare apartament are 1 sau 2 dormitoare, living si bucatarie deschisa cu zona de luat masa, baie cu cada, o a 2a baie cu dus la apartamentele cu 2 dormitoare, balcon generos sau terasa.

  Bistroul Tomis Garden va invita sa savurati o gustare sau oricare din mesele principale ale zilei sau doar sa va relaxati la o cafea. In sezonul cald va puteti relaxa pe terasa bistroului sau in gradina special amenajata.

  Locul de joaca in aer liber va va rasfata copii cat timp dumneavoastra va relaxati in zona gradinii sau pe terasa bistroului.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 368 Creează un Cont Business
  pentru Tomis Garden Aparthotel
  Arrow-right