• 357

  Crispan
  0 recenzii

 • Inca din anul 1999 compania CRISPAN activeaza pe piata Constantei in domeniul panificatiei si cofetariei. Munca noastra a fost si este apreciata de mii de clienti care ne-au pasit pragul in tot acest timp si care s-au declarat multumiti de calitatea si frumusetea produselor oferite de noi.

  Lucrurile in care credem cu tarie sunt ingredientele naturale, calitatea ridicata a produselor, preturile competitive si atmosfera calda si prietenoasa din spatiile de servire. Am investit intotdeauna in calitatea materiei prime, pregatirea personalului sau in tehnologia folosita in procesul de productie. Ne-am onorat de fiecare data comenzile primite si nu am dezamagit nici un client, marturie acestui lucru stand numarul mare de societati cu care colaboram si numarul si mai mare de clienti fideli pe care i-am obisnuit cu produse de cea mai buna calitate si carora le-am intrecut de fiecare data asteptarile.
  Reteta succesului nostru este simpla si se bazeaza pe doua simple principii la care nu am renuntat si nu vom renunta niciodata:

  1. Materie prima NATURALA si de cea mai buna calitate
  2. In procesul de productie nu folosim premixuri.

 • GALERIE FOTO

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 357 Creează un Cont Business
  pentru Crispan
  Arrow-right