• 007

  Școala de dans Oriental Delight
  0 recenzii

 • De aproape 10 ani, Scoala de dans “Oriental Delight” imbogateste viata multor femei, atat prin cunostinte cat si prin frumusetea si gratia dansului oriental.

  Cursuri Dans Oriental: cursurile de dans sunt atat de grup cat si private. Sunt structurate pe trei module care corespund gradului de pregatatire al fiecarei participante. Organizam cursuri dans oriental atat pentru nivelul de incepatoare cat si pentru nivelul de avansat. Exista si cursuri de dans oriental care oriental se adreseaza copiilor.

  Fitness Belly Dance, miscarile de dans oriental, sunt combinate cu elemente dinamice de aerobic. Este un antrenament intens menit sa ajute atat la fixarea miscarilor invatate cat si sa creeze o conditie fizica mai buna, sa dezvolte tonusul muscular si rezistenta crescuta la efort.

  Arta Dansului Oriental, unde cursantele aprofundeaza, pe rand, multe genuri de dans oriental, dansul cu accesorii, elementele de muzicalitate si modalitati de interpretare fidela a muzicii.

  Workshop-uri dans oriental, tabere si seminarii cu instructori internationali, unde participantii pot practica dansul mai intens, intr-un cadru propice dezvoltarii lor.

  Petreceri orientale pe diferite teme, unde participantii au prilejul de a folosi elementele studiate la cursuri si chiar pot sustine demonstratii de dans.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 007 Creează un Cont Business
  pentru Școala de dans Oriental Delight
  Arrow-right