• 390

  Astoria Residence - Apartamente in Co...
  0 recenzii

 • Amplasat in zona Tomis Plus, pe strada Madrid, Ansamblul Astoria Residence este un proiect imobiliar nou care se adreseaza tuturor celor care isi doresc o casa confortabila la preturi foarte avantajoase. Ansamblul Astoria Residence va fi format din 3 blocuri de apartamente P+7, parcare supraterana si subterana cu 24 de locuri pentru fiecare bloc, loc de joaca pentru copii si spatii verzi. In prezent, lucrarile de constructie au fost demarate, iar o parte din apartamente si-au gasit proprietari. Ce va ofera Astoria Residence? Apartamente formate din 2 si 3 camere, cu suprafete generoase cuprinse intre 44 mp si 79 mp, frumos compartimentate, amplasate intr-o zona noua, moderna si linistita a orasului Constanta.

  Ansamblul Astoria Residence va asigura toate facilitatile necesare unei vieti confortabile alaturi de cei dragi dumneavoastra! Fiecare bloc de locuinte este prevazut cu parcare supraterana si subterana, interfon, lift si infrastructura completa pentru cablu TV si internet. Pentru un plus de confort, fiecare bloc va fi izolata la exterior cu polistiren de o densitate si grosime care sa asigure protectie termica apartamentului dumneavoastra. Pardoselile spatiilor comune sunt placate cu marmura, ceea ce ofera un aspect ingrijit si modern casei scarilor.

  Pe fiecare etaj sunt amplasate cate 6 apartamente cu 2 si 3 camere. Fiecare apartament va fi dotat standard cu:
  - instalatii electrice, termice si sanitare
  - gaze naturale in interior (proiect individual pentru fiecare apartament)
  - tamplarie PVC cu 6 camere si geam LowE
  - usa metalica la intrare
  - infrastructura completa pentru cablu TV si internet
  - sape si tencuieli mecanizate
  - finisaj glet
  - compartimentare interioara cu BCA
  Fiecare apartament va beneficia in mod gratuit de loc de parcare suprateran. Apartamentele de la etajele superioare ofera o vedere spectaculoasa catre Lacul Siutghiol si statiunea Mamaia.

  Pentru cei interesati sa achizitioneze un apartament punem la dispozitie mai multe metode de plata:

  - Avans + Diferenta la momentul predarii
  - Prin programul Prima Casa
  - Plata Cash la dezvoltator

  Preturile apartamentelor pornesc de 750 de Euro/mp. Cei care aleg sa plateasca CASH primesc un Discount, astfel ca pretul va porni de la 650 de Euro/mp. Mai multe detalii despre plata si preturi puteti obtine la dezvoltator.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 390 Creează un Cont Business
  pentru Astoria Residence - Apartamente in Constanta
  Arrow-right