• 508

  Satul de Vacanta Mamaia
  1 recenzie

 • Satul de Vacanta a devenit un loc polivalent, plin de culoare, in care turistii se pot plimba, pot face cumparaturi sau pot manca preparate diverse (la mare cautare sunt celebrele hamsii prajite, insotite de o halba cu bere).

  De departe, atractia principala a Satului de Vacanta este celebrul LUNA PARK, un parc de distractii plin de lumini si jocuri colorate. O multime de instalatii va vor capta atentia si va vor purta intr-o aventura plina de adrenalina. Sunt disponibile trenulete si caruseluri pentru cei mici, dar si instalatii pregatite sa le ofere senzatii tari celor mari (centrifuga, roller-coaster, ciocane, etc.). Daca va place sa admirati imprejurimile de la inaltime aveti la dispozitie o roata mare, care va ofera o panorama uimitoare asupra statiunii Mamaia si a orasului Constanta.

  Satul de Vacanta se identifica cu voia buna specifica litoralului, de aceea nu trebuie sa ocoliti acest loc plin de veselie atunci cand va aflati in statiunea Mamaia.

  Satul de Vacanta este locul care nu trebuie ratat daca veniti in concediu cu copiii - plin de veselie si jocuri, ofera instalatii de distractie atat pentru cei mici (trenulete, masinute), dar si pentru tineri si parinti.

 • Recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  089
  Gina Stoica
  10 Martie 2017
  5

  fantastica atmosfera :)


 • 508 Creează un Cont Business
  pentru Satul de Vacanta Mamaia
  Arrow-right