• 450

  Restaurant Don Corleone
  0 recenzii

 • Nu vorbim de o simpla petrecere. Nu vorbim de o simpla locatie. Vorbim de alegerea locatiei mult visate pentru cea mai frumoasa petrecere din viata ta.

  La restaurantele noastre mesele sunt un prilej ca familia, prietenii, colegii sau partenerii de afaceri sa se adune impreuna si ca atare ei nu mananca niciodata pe fuga, lor le plac mesele servite la pranz sau seara tarziu stropite cu vin alb sau rosu din faimoasele podgorii romanesti.

  Locul ideal pentru petreceri, indiferent că sunt de natură private events, clasic sau petreceri aniversare. Restaurantele noastre va intampina sa petreceti alaturi de noi intr-o atmosfera deosebita ce imbina armonios stilul clasic cu cel modern.

  Va stam la dispozitie cu doua locatii ce acapareaza fiecare moment important din viata dvs. Don Corleone (zona Perla Mamaia) cu o capacitate 50 de persoane, precum si o terasa inchisa si Events by Don Corleone (zona Hotel Modern Mamaia) cu doua saloane de 170, respectiv 270 de persoane si cu o terasa impresionanta cu vedere la mare, intr-un cadru romantic, invaluit in lumina lumanarilor si sunetul valurilor marii.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 450 Creează un Cont Business
  pentru Restaurant Don Corleone
  Arrow-right