• 978

  Imperia Spa
  0 recenzii

 • Bine ati venit la Imperia Spa, cea mai exclusivista si luxoasa locatie spa de pe litoralul Marii Negre.

  Imperia Spa combina armonios cele mai noi tratamente senzoriale si de frumusete (Wellness Spa) cu terapii traditionale (Beauty & Health). Echipa noastra specializata de terapeuti va va intampina intr-o ambianta relaxata, care include un delicious Juice Bar.

  Saloanele noastre de tratament sunt gandite sa ofere o atmosfera eleganta si confortabila, si sunt dotate cu cele mai moderne si performate echipamente pentru a va oferi tratamente cu efecte incredibile.

  Imperia Spa va aduce doua spa brand-uri de top: Elemis, numarul 1 in materie de spa in Marea Britanie, si Buddhattitude, un brand care face parte din conceptul deja consacrat Buddha Bar. La acestea se adauga bineinteles celebrul Gerovital.

  Marina Regia va sta la dispozitie cu tratamente de rasfat in centrul Imperia Spa, relaxare la piscina si antrenamente energizante. Petreceti momente de neuitat in oaza de liniste care este Imperia Spa, sau profitati de sala de fitness ultraperformanta, dupa care savurati un cocktail racoritor la piscina.

  Tratamentele Wellness Spa sunt gandite special pentru a va oferi o definitie aparte a conceptului de spa de lux, cu produse de top si ritualuri exotice pentru a va satisface toate cerintele.

  Imperia Spa ofera o gama variata de tratamente bazate pe traditiile europene de spa. Va oferim programe de fizioterapie, detox si cosmetice, precum si tratamente individuale.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie