• 951

  Lucia Style
  0 recenzii

 • Salonul Lucia Style a fost infiintat in 2004, din dorinta de a rasfata jumatatea feminina, astfel devenind rapid unul dintre cele mai renumite saloane de infrumusetare. In iunie 2005, in urma testarii calitatii serviciilor in salon de catre "Clienti Misteriosi" si a seminariilor sustinute de Sandra Bray, L'oreal Professionel acorda statutul de membru "Color Club" salonului Lucia Style.
  Folosind produse profesionale de la cele mai bune companii din domeniu pentru serviciile noastre de make-up, coafor, manichiura/pedichiura, cosmetica, avem garantia ca rezultatele vor fi la inaltimea asteptarilor si celor mai rafinate gusturi.
  Salonul de infrumusetare din Constanta Lucia Style va ofera posibilitatea de a va bucura de coafuri moderne, culori stralucitoare, extensii pentru par, de toate culorile si lungimile. Fie ca doriti un tratament facial adaptat tipului dumneavoastra de ten sau servicii cosmetice clasice (pensat, vopsit sprancene, epilat), specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune servicii.
  Mainile unei doamne sunt ca o carte de vizita, de aceea va punem la dispozitie servicii de manichiura si pedichiura clasica, oja semipermanenta, unghii false cu acryl sau gel dar si pictura pe unghii, decoratiuni, tratamente cu parafina.
  "Cea mai buna garantie pentru un rezultat mai bun"

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 951 Creează un Cont Business
  pentru Lucia Style
  Arrow-right