• 851

  Asociația Copiii Tuturor
  0 recenzii

 • La sfarsitul anilor ’80, mii de copiii pana in 3 ani au fost infectati cu virusul HIV prin transfuzii de sange si folosirea de ace si seringi infectate. In acest judet dr. Matusa a fost printre putinii doctori, ce au tinut o evidenta a cazurilor de copii infectati. Colaborarea noastra cu dr Matusa a inceput in anul 2000, cand aceasta ne-a furnizat o lista cu cele mai ‘disperate’ cazuri din judetul Constanta. Lucram in continuare cu acei copii, de-acum tineri, infectati HIV, adaptandu-ne serviciile si proiectele la nevoile beneficiarilor care au avut sansa de a supravietui pana azi.

  Asociatia Copiii Tuturor, (A.C.T.) este o asociatie non-profit, inregistrata, infiintata in judetul Constanta in vara anului 2000. Intretinem o colaborare continua cu Centrul de Copii Romano-American din Constanta (Fundatia Baylor Marea Neagra- F.B.M.N.). Pe baza autorizatiei emisa de Departmentul de Protectie a Copilului (D.P.C.), avem o stransa relatie profesionala cu FBMN prin intermediul proiectului nostru comun, care vizeaza ajutarea a 50 familii sarace care au cel putin un copil infectat HIV.

  A.C.T. este finantata de o institutie caritabila din Marea Britanie, (Everyone’s Child-Romania, E.C.R.). Fondurile E.C.R. provin din donatii si evenimente de strangere de fonduri care sunt trimise ulterior in contul bancar din Romania al A.C.T., in functie de nevoi.

  Desi este o asociatie mica, am reusit sa realizam un proiect important in Romania, care a avut success din momentul implementarii sale, in 2000. Speram sa continuam si sa ne extindem activitatea in Romania, in functie de disponibilitatile de finantare.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie