• 382

  Hotel Royal Constanta
  0 recenzii

 • Excelent plasat, in apropierea statiunii turistice Mamaia, Hotelul Royal Constanta pune la dispozitia dumneavoastra 5 apartamente, 5 camere extralarge (garsoniere), 25 camere duble (pat matrimonial), 15 camere cu doua paturi, toate dotate cu aer conditionat, cablu TV, linie telefonica, minibar, grup sanitar modern utilat.

  Fiecare camera, desi are personalitatea sa, este dotata cu mobilier comod, functional si elegant. Intregul surprinde prin modalitatea de abordare, solutiile practice si integrarea rafinamentului regal in contextul modern. Hotelul ofera turistului liniste si deconectare, discretie si servicii de cea mai buna calitate.

  Un serviciu atent, complet si elegant va este asigurat de catre personal de inalta pregatire profesionala. Posibilitatea transmisiei sau receptiei faxurilor, conexiunea internet wireless gratuita, ofera cel mai inalt standard din reteaua hoteliera in domeniul comunicatiilor sau schimbului de date.

  Barul, restaurantul, sala fitness precum si sauna intregesc atmosfera din cadrul hotelului. Barul ofera o atmosfera intima si rafinata propice oricaror intalniri. Restaurantul, modern si elegant, va pune la dispozitie o gama larga de specialitati gastronomice, room service prompt oferit de un personal de inalta pregatire profesionala. Sauna si sala fitness va sunt la dispozitie la orice ora din zi si noapte pentru a va face sederea cat mai placuta.

  Dacă doriţi să organizaţi un eveniment sau o reuniune, sala de conferinţe este la dispoziţia dumneavoastră. Aceasta este dotată cu facilităţile necesare de ultimă oră şi are o capacitate de 80 locuri.

  Tarifele variaza intre 40 euro si 90 euro (mic dejun, T.V.A si taxa de statiune incluse) in functie de numarul de zile de sedere si/sau numarul de persoane cazate.

  Exprimandu-mi optimismul in ceea ce priveste colaborarea cu dvs printr-un parteneriat durabil si reciproc avantajos, va trimit Conventia de colaborare impreuna cu tarifele speciale avand rugamintea sa le retransmiteti confirmate de dvs prin fax la 0241545882.

  Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati.

  Cu stima,
  Estera Oprea
  Director Hotel
  Hotel Royal, Constanta
  Blv Mamaia 191
  office@hotelroyal.ro
  www.hotelroyal.ro
  Tel:0241542690, Fax :0241545882
  Cell :0752104602

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 382 Creează un Cont Business
  pentru Hotel Royal Constanta
  Arrow-right