• 000

  Atena Sport Club
  0 recenzii

 • Înotul reprezinta unul dintre cele mai vechi și populare spoturi, în ultimul timp devenind și un mijloc de tratament pentru diverse afecțiuni. Acest sport este un mijloc excelent de a va păstra în forma îmbunătățind capacitatea cardio-vasculara, respiratorie, întărirea sistemului imunitar și acționând benefic asupra articulațiilor.

  Pe lângă aceste aspecte terapeutice, înotul reprezinta o activitate fizica distractiva și educativa pentru cei mici. Printre beneficii putem enumera: îmbunatățirea încrederii în sine, socializarea cu alți copii, întărirea sistemului imunitar, dezvoltarea spiritului competitiv, îmbunatățirea sistemului respirator și vascular, înotul este o metoda de relaxare fizica (datorita ușurinței cu care se realizează mișcările în apa) și psihica, precum și îmbunatățirea coordonării.

  Va așteptăm cu drag la cursurile noastre de inițiere și perfecționare.

  Atena Sport Club, a fost infiintat in anul 2006 de catre unicul medaliat olimpic din istoria inotului masculin romanesc Razvan Florea. Palmaresul remarcabil, acumulat timp de 23 de ani, l-au determinat pe Razvan sa ramana un apropriat al inotului si sportului in general.

  „Invata sa inoti de la cei mai buni” este sloganul Atena Sport Club. Echipa de instructori acreditati, in frunte cu Razvan, asigura un cadru profesional in vederea initierii si perfectionarii tuturor doritorilor in lumea educatiei acvatice. Performanta reprezinta punctul central al activitatii, suportul tehnic si teoretic fiind folosit in vederea descoperirii si sustinerii viitorilor campioni.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 000 Creează un Cont Business
  pentru Atena Sport Club
  Arrow-right