• 956

  Jolie Salon
  0 recenzii

 • Visul oricarei femei este de a arata cat mai bine si de a se simti frumoasa!

  Jolie SALON este un centru de slabire si remodelare corporala care se vrea locul in care sa te relaxezi dincolo de scopul principal al vizitei tale la noi: acela de a avea grija de corpul tau.

  Te vom intampina cu ceai, lumanarele parfumate si muzica buna.

  Este bine de stiut ca inaintea inceperii oricaruia din tratamentele alese, pacienta va fi cantarita, masurata si i se va analiza masa grasa din corp pentru a se putea urmari evolutia sa pe parcursul derularii acestuia si, mai ales, pentru a compara cu rezultatele obtinute in urma efectuarii tratamentelor.

  Aceste tratamente se realizeaza prin efectuarea mai multor operatiuni si cu ajutorul unor aparate performante, ale caror rezultate rapide nu vor intarzia sa apara. In functie de frecventa cu care faceti tratamentul, de surplusul de greutate si de dieta pe care o urmati . In general, dupa a treia sedinta, veti simti ca hainele incep sa stea mai relaxat pe dv. In cazul liftingului facial efectele apar imediat, dupa prima sedinta pielea devenind mai hidratata si mai elastica, iar dupa 3 sedinte deja efectul este vizibil.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 956 Creează un Cont Business
  pentru Jolie Salon
  Arrow-right