• 983

  Nautic Sport Club
  0 recenzii

 • Amplasat într-o zonă retrasă a litoralului românesc, Nautic Sport Club vă propune un nou mod de a vă petrece concediile la mare. Hotelul deține 18 camere confortabile, suficiente cât să vă puteți relaxa în tihnă, departe de aglomerata promenadă a Mamaiei. Celor ce apreciază liniștea, le propunem terasa restaurantului nostru, care oferă o priveliște marină până la zenit.Tot celor aflați în căutarea sfioasă a solitudinii, le sugerăm plaja privata din fața hotelului, aflată la propriu și la figurat la suficientă distanță de ostentația cotidianului fiecăruia dintre noi. În cazul nostru, frecvente-s vulpile solitare și inchizitive și, mai des, șirurile indiene de fazani indigeni.
  Dacă v-a plictisit, în schimb, idilicul descrierii de mai sus, vă veți bucura că nu v-ați oprit din citit. Pentru că micul nostru hotel este, de fapt, destinat dinamismului. Avem biciclete și-un dig kilometric până-n mijlocul Euxinului, făcut parcă pentru un cardio de o oră înaintea micului dejun sau o plimbare relaxată sub clar de lună și de stele (și nici aerosolii nu sunt de ignorat). Sau, pasionații mării se pot încărca cu adrenalina oferită de skijeturi și de celelalte echipamente destinate sporturilor nautice. Și dacă încă nu ați obosit, seara aprindem nocturna terenului multifuncțional de sport. Tenis, fotbal, baschet? Dumneavoastră decideți. Și, într-un final, somnul. Liniștitor, relaxant, pe saltele ortopedice. Vă veți trezi un om mai sănătos.
  Un om mai sănătos, care are pregătit un șezlong la piscină sau pe plaja pentru a prinde primele ultraviolete ale dimineții. Și am mai avea multe să vă povestim: cum prindem singuri peștele pe care îl servim proaspăt, la prânz, cum am construit un loc de joacă pentru copii, destinat liniștii dumneavoastră și, în general, ce planuri mai avem pentru a vă face șederea cât mai agreabilă. Dar ne vom opri aici, și continuăm discuția după ce vă cazați. Pe noi, ne găsiți pe terasă. Bine ați venit!

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie