• 966

  Bella-Mar Studio
  0 recenzii

 • Best Evolution Study & Training continua traditia a instrui si pregati persoane ce-si doresc o cariera in domeniul esteticii prin intermediul intemeietorului acesteia care a pornit la drum in anul 2002 si trecand prin diverse firme a dobandit experienta necesara pentru a incepe propria firma si datorita experientei acumulate sa aduca un suflu nou in domeniul formarii profesionale.

  Cursantii nostrii beneficiaza de o instruire profesionala la standardele europene, la finalul cursului fiind capabili sa profeseze cu succes meseriile alese.

  Orele de curs sunt sustinute de instructori atestati ce au acumulat o vasta experienta profesionala, de peste 10 ani, atat in tara cat si in strainatate, prin profesarea meseriilor respective cat si prin participarea la numeroase seminarii tematice cu participare internationala.

  In conformitate cu normele europene Bella-Mar Studio a obtinut avizul Comisiei Nationale de Formare Profesionala a Adultilor fiind autorizata (masaj, cosmetica, coafura) in acest sens, certificatele obtinute la finalul cursului avand avizul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale si al Ministerul Educatiei, certificate recunoscute in Uniunea Europeana.

  Pe langa certificatul de absolvire la finalul cursului participantilor li se vor elibera diplome Bella-Mar Studio, prestigiul scolii fiind bine cunoscut, multe din saloanele Constantene fiind deschise de absolventi ai scolii, deasemeni multe saloane Constantene avand personal furnizat de scoala noastra.

  Cursurile de formare profesionala se desfasoara intr-un cadru placut, cursantii alaturandu-se unei echipe de profesionisti dinamice, dar in acelasi timp care ii vor indruma si le vor dezvalui tainele meseriei, dezvaluindui-se pas cu pas drumul spre o cariera de succes in domeniul esteticii.

  Cursurile sunt intensive, interactive, motivandu-i si determinandu-i pe participantii la curs sa-si deformeze si sa-si dezvolte abilitatile si deprinderile necesare pentru a lucra in domeniul esteticii.

  Cursantii vor beneficia de toata atentia necesara studiului, atat in salonul de practica, cat si in studiul individual, beneficiand in acest sens de cursul pe suport electronic, manuale de specialitate, demonstratii video, caiete de curs step-by-step toate acestea usurand transpunerea in practica a tehnicilor meseriei.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 966 Creează un Cont Business
  pentru Bella-Mar Studio
  Arrow-right